Özel bir soru cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben Samet.
Sizlere bir sorum olacak tecrübesi olanlar başına gelenler varsa lütfen cevap versin.

Bu soru bana ait değil. başka bir gay sitesinde tanıştığım biri bana sordu. bende yalan yanlış bildiğim kadarıyla cevapladım. bakalım sizin cevabınız ne olacak?

32 yaşında Ahmet diye bir arkadaş, diyor ki;

Abi bir erkek kardeşim var benden 8 yaş küçük. Biz daha küçükken aynı yatakta yatardık ve ben bunun arkasından sarılır sürtünürdüm ama hiç birlikte olmadık, öyle bir cesaretim olmadı.

Yıllar sonra geçenlerde bilgisayarında sahte bir facebook adresiyle gezindiğini gördüm, sordum bu isim neci ne yapıyorsun diye, oda bana abi guruplarda takılıyorum, kızlar sohbet falan filan dedi geçiştirdi. neyse sahte ismini unutmadım, değişik bir niki vardı akılda kalıcı. bir kaç gün sonra gay sitesinde gezinirken yakınlarda online kimse varmı diye bakarken aynı nikte bir profil gördüm.

Acaba o mudur diye hemen profiline girdim. yaşı boyu kilosu tutuyor, iki tane çıplak fotoğrafı var kardeşime benziyor. full pasifim aktifler mesaj atın falan yazıyor.

Hemen mesaj attım tanışmak istercesine cevap vermedi. bir hafta yazdım online olduğu halde cevap
vermedi. Daha sonra bende yeni bir hesap açtım. hesabı güzelce süsledim. internetten çekici fotoğraflar bulup, iyi bir profil hazırladım. sonra yine mesaj yazdım. iki gün yine cevap vermedi. sonra mesajıma döndü

Başladık konuşmaya. kardeşim mi değil mi çözmeye çalışıyorum. gece yarısına kadar sohbet ettik. daha sonra buluşmak için ısrar ettim. ama bir türlü kabul etmiyordu. en sonunda beş dakika araba da sakso sadece diye zor bela ikna edebildim. ortak bir buluşma noktası belirledikten sonra siteyi kapattık.

Bu arada kardeşim bekar ben evliyim. aynı evde yaşıyoruz. o kendi odasında ben oturma odasındayım. beş dakika sonra kardeşim yanıma oturma odasına geldi. bende uyur numarası yapıyorum. bana seslendi abi arabanın anahtarları nerede diye sordu. bende hayırdır nere gidiyorsun diye kalktım. oda abi arkadaş yolda kalmış yardım edeceğim dedi. bende geleyim mi diye sorduğumda yok abi ben hallederim sen yat uyu dedi. anahtarları alıp çıktı. profilin kardeşime ait olduğu kesinleşmişti.

o evden çıktıktan sonra hemen siteye girip sahte hesaptan bir mesaj daha yazdım. dostum sakın gelme benim araç bozuldu. daha sonra başka bir gün buluşalım dedim kapattım siteyi. başladım beklemeye yaklaşık 45 dakika sonra blader eve geldi. odasına geçti. bende yatıp uyudum. sabah pc den mesajlara baktığımda kızmış küplere binmiş, gelmeyecektin niye önce yazmadın beni bir saat gecenin yarısı beklettin falan filan diye deliye dönmüş.

şimdi kardeşim olduğu kesinleşti. bu vakitten sonra ne yapmalıyım. eğer seks düşünürsek nasıl teklif edebilirim. teklif edersem kabul eder mi?


diyerek Ahmet arkadaş aynen böyle yazarak bu soruyu sordu.
benim cevabım kısa ve net oldu. bulaşma uzak dur ve bildiğini kardeşine belli etme ki, o da senin ne olduğunu anlamasın evli adamsın dedim.

şimdi sizin bu Ahmet arkadaşa cevabınız ne olurdu. samimiyetle ve merakla bekliyorum.
Bu arada Ahmetin niyeti kardeşini becermek, onuda belirteyim.
게시자: Seckin_parlak
6년 전
코멘트
5
하거나 하여 댓글 게시
yooo istiyorsa sikişin gitsin yahu boşver seks bu önemseme sikiş
리플
Kardeşinin başına ileride daha kötü şeyler gelmemesi için durumunu abisi ile konuşması ve abisinin ona yardımcı olması
리플
gelbana01ge
Sex yapmasin yanliz konussunlar neden edersiniz yarın bir gün bir olay olur baska birinden yardim bekleyecegine gelir abisinden yardim alir
리플
manyak mısın lan. o senin kardeşin demeliydin.
리플
uygun cevabı vermişsin...
리플