Εμπειρία1

Έτσι απλά περιμέναμε το Σαββατόβραδο τον φίλο μου τον Κώστα από την Αθήνα να τον φιλοξενήσουμε για το Σαββατοκύριακο. Φίλος κολλητός, συμφοιτητές, περάσαμε πολλά μαζί. Γκόμενες, μαθήματα, πτυχίο και μετά αυτός στην Αθήνα κι εγώ φρεσκοπαντρεμένος με τη Κορίνα σε μια πόλη της Μακεδονίας. Την ήξερε αφού τα είχαμε από το τελευταίο έτος. Πολύ καλή παρέα οι τρεις μας, αφού εγώ καταλάγιασα κι αυτός μονίμως στη πρίζα να γνωρίσει γκομενάκια. Η δικιά μου, γκόμενα περπατημένη, με βεβαρημένο παρελθόν, που το ήξερα και το γούσταρα. Ωραίο παιδί ο Κώστας !!! Σέξυ βλέμμα ο Κώστας κτλ κτλ.
Ήρθε λοιπόν ο Κώστας και όλοι μέσα στο γέλιο και τη χαρά. Τι θα κάνουμε το βράδυ; Μα φυσικά θα βγούμε, οι τρεις μας. Και βγήκαμε. Και ήπιαμε ίσα-ίσα για κεφάλι. Και κατά τη μία λέμε πολύ φασαρία, δεν πάμε σπίτι να τα πούμε και να τα πιούμε με την ησυχία μας; Και πήγαμεεε. Αφού φορέσαμε τα βραδυνά αξεσουάρ και βολευτήκαμε πιάσαμε την κουβεντούλα και η φαεινή ιδέα έπεσε. Δεν βάζουμε καμιά τσοντούλα να γελάσουμε; Βάλαμε. Ο Κώστας καθιστός και αραχτός στον καναπέ απέναντι στη τηλεόραση και εγώ ξαπλωμένος στο κεφαλάρι του άλλου καναπέ κάθετα. Η Κορίνα αφού τακτοποίησε τη γύρα των ποτών και τον πάγο χώθηκε λίγο πιο κάτω ξαπλωμένη στην αγκαλιά μου. Η προβολή άρχισε. Πολλά γέλια αμηχανίας, αστεία και σχόλια. Αφού όμως πέρασε το μισάωρο και μπήκαμε στην υπόθεση η ατμόσφαιρα άλλαξε. Ο ήχος της ταινίας, ησυχία από εμάς και το ένα μου χέρι μέσα στο στήθος της Κορίνας μέσα από το άνοιγμα του ντεκολτέ. Με τον τρόπο που καθόμασταν ήλπιζα πως ο Κώστας δεν καταλάβαινε τίποτε από την μικρή κίνηση που έκανα κοντά στη ρόγα της. Όμως δεν υπολόγισα σωστά. Η κίνηση δεν άφηνε τον παραμικρό θόρυβο, άφηνε όμως η ανάσα της που γινόταν ολοένα και πιο βαριά. Αυτό με τη σειρά του άναβε εμένα, με αποτέλεσμα το χέρι μου να ταξιδέψει προς την κοιλιά της. Χάϊδευα μέχρι εκεί που έφτανα κοντά στον αφαλό της ξεχνώντας πως έχουμε κάποιον σε απόσταση ενός μέτρου από εμάς. Ο Κώστας δεν νομίζω ότι είχε καταλάβει κάτι ακόμη. Συνειδητοποίησα την κατάσταση όταν η Κορίνα με μία κίνηση έκανε πίσω για να ανέβει πιο ψηλά προς τα εμένα. Το χέρι μου, έτσι όπως η Κορίνα ανέβηκε, έπρεπε να βγει από το ντεκολτέ. Αποφάσισα να το βάλω μέσα από το λάστιχο του μακό παντελονιού της και σιγά-σιγά να φτάσω στο ήδη μουσκεμένο της μουνάκι. Αυτή ήταν μία κίνηση χωρίς επιστροφή. Σταμάτησα να σκέφτομαι και ξέχασα τα πάντα. Άρχισα να κουνάω το χέρι μου δεξιά αριστερά τρίβοντας τα δάχτυλά μου στην κλειτορίδα της και η Κορίνα να ανταποκρίνεται με γρήγορη αναπνοή και αναστεναγμούς στις κινήσεις μου. Δεν έδινα καμία σημασία στον Κώστα. Συνέχιζα πιο γρήγορα και πιο γρήγορα μέχρι που ακούστηκε το ΑΑΑΑΧ. Η Κορίνα τελείωνε πάνω στο χέρι μου.
Αφού πέρασε περίπου μισό λεπτό ησυχίας τότε γύρισα και είδα τον Κώστα να τρίβει τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι του και να μας κοιτάει. Μάλλον θέλετε να μείνετε μόνοι έτσι; Ήταν το μόνο που μπόρεσε να πει με χαμόγελο. Πήγα να γελάσω αλλά με πρόλαβε η Κορίνα. Όχι, γιατί να χαλάσουμε την παρέα απάντησε σε αυτόν και κοίταξε εμένα στα μάτια.
Το χαμόγελό μου πρέπει να είχε στοιχεία ευχαρίστησης, αμηχανίας και αποδοχής όλου του σκηνικού που εκτυλισσόταν μέσα στο σαλόνι μας εκείνη τη στιγμή. Η Κορίνα σηκώθηκε φτιάχνοντας τα ρούχα της. Σηκώθηκα κι εγώ και πήγα να φτιάξω ένα ποτό ενώ ο Κώστας καθόταν στην αριστερή άκρη του καναπέ με τα πόδια στο τραπέζι. Η ταινία στη τηλεόραση συνέχιζε να παίζει χωρίς κανένας να της δίνει σημασία.
Έφερα τα ποτά και κάθισα στη δεξιά γωνία του καναπέ στον οποίο καθόταν ο Κώστας. Η Κορίνα πήγε να φέρει μια κουβέρτα από το άλλο δωμάτιο. Και πάλι ησυχία, προσποιούμενοι όλοι ότι παρακολουθούμε την ταινία. Γυρίζοντας μου χαμογέλασε και ρώτησε: Μπορώ να κάτσω εδώ; Δείχνονας τον χώρο μεταξύ εμένα και του Κώστα. Ακούμπησε την πλάτη επάνω μου και άπλωσε τα πόδια της προς τον Κώστα. Έριξε την κουβέρτα επάνω της γιατί κρύωνε και μαζί με το σώμα της κάλυψε και τους μηρούς του Κώστα. Και πάλι ένα δίλεπτο ησυχίας με μικρές κινήσεις στον καναπέ μέχρι που ο Κώστας δήλωσε πως κρύωνε κι αυτός και παίρνοντας τα πόδια του από το τραπέζι τα γύρισε προς τον καναπέ μπλέκοντάς τα με τα δικά της. Μετά από λίγο κατάλαβα πλέον ότι ο φίλος μου έτριβε με το πόδι του το ξαναμμένο της μουνάκι και αυτή του ανταπέδιδε με ένα χαλαρό μασάζ στον φτιαγμένο του πούτσο. Η Κορίνα πλέον είχε φτάσει στο απροχώρητο. Βαριά αναπνοή και αναστεναγμοί. Αφού συνειδητοποίησα το τι γινόταν έβαλα και πάλι το χέρι στο στήθος της τσιμπόντας της τις ρόγες. Έβλεπα πλέον τη γυναίκα μου να βασανίζεται από το άγγιγμα ενός άλλου. Αυτή η στάση δεν κράτησε για πολύ όμως. Σηκώθηκε από τον καναπέ πέταξε την μπλούζα της χωρίς να βγάλει το σουτιέν της και γονάτισε μπροστά στον Κώστα. Κοιτάζοντάς τον στα μάτια ξεκούμπωσε το παντελόνι του έβγαλε έξω τον πρησμένο του πούτσο και συνεχίζοντας να τον κοιτάζει ξεκίνησε μια πίπα που παρόμοιά της δεν έχω δει ακόμη και στη πιο καυλωτική τσόντα. Αυτός δεν άντεξε για πολύ και ψυθίρισε ότι θα τελειώσει. Αντί όμως να τον βγάλει από το στόμα της συνέχισε κάνοντάς τον να σφαδάζει από καύλα αδειάζοντας το σπέρμα του στο στόμα της. Δεν άφησε τίποτε να της ξεφύγει. Μόνο όταν τράβηξε το στόμα της έτρεξε μια γραμμή σπέρματος από τη γωνία του στόματός της. Έκατσε δίπλα μας. Ο Κώστας δίπλα της από τη μία πλευρά να της χαιδεύει το στήθος πάνω από το σουτιέν κι εγώ από τη άλλη να κοιτάζω. Πλησίασα και ανέλαβα το στήθος της με τα χέρια μου ενώ ο Κώστας κατέβηκε στο μουνάκι της. Τη χάιδευε γρήγορα κι αυτή μην αντέχοντας άλλο παραδόθηκε στον δεύτερο οργασμό της. Καθίσαμε χωρίς να λέμε ή να κάνουμε τίποτε για λίγο και η Κορίνα πρότεινε να πάμε για ύπνο αφού όλοι ήμασταν κουρασμένοι. Μου έκανε εντύπωση αυτό το απότομο κλείσιμο της βραδυάς από μέρους της αλλά δεν ήθελα να πιέσω καταστάσεις κι έτσι δέχτηκα.
Στο κρεβάτι ρώτησα αν θέλει να μιλήσουμε αλλά η απάντησή της ήταν ότι ένοιωθε πολύ κουρασμένη και μπερδεμένη και θα ήθελε να κοιμηθεί.
Το άλλο πρωί έφτασε. Όλα ήταν πολύ μπερδεμένα στο μυαλό μου και κρίνοντας από αντιδράσεις το ίδιο και στου Κώστα. Η Κορίνα όμως συμπεριφερόταν φυσιολογικά σαν να μην είχε συμβεί τίποτε. Αυτό μας έδωσε θάρρος έτσι ώστε να συμπεριφερόμαστε όλοι φυσιολογικά. Μετά το πρωινό ο Κώστας ζήτησε να κάνει ένα ντουζάκι και φυσικά μετά από λίγο σηκώθηκε από το τραπέζι και μπήκε στο μπάνιο κλείνοντας τη πόρτα. Κοιταχτήκαμε με τη Κορίνα και διστακτικά αλλά σοβαρά της είπα ότι θα έπρεπε να δώσουμε στον Κώστα πετσέτες. Το βλέμμα της άστραψε και με νόημα με ρώτησε «Τώρα;». «Αν το θέλεις εσύ, τώρα» της απάντησα κι εγώ με νόημα. «Το θέλω» μου είπε και σηκώθηκε με την ησυχία της πηγαίνοντας στη κρεβατοκάμαρα και βγάζοντας ένα σετ πετσέτες. Πριν μπει στο μπάνιο με κοίταξε χαμογελαστά λέγοντάς μου «Μπαίνω – Εντάξει;» «Ενταξει» της απάντησα.
Χτύπησε τη πόρτα και ρώτησε αν μπορεί να μπει. Η απάντηση ήταν καταφατική. Μπήκε και έκλεισε πίσω της την πόρτα, αφήνοντάς μου τον ήχο και τη κλειδαρότρυπα σαν μόνη εναλλακτική επαφή μαζί τους. Στην αρχή δίστασα να χρησιμοποιήσω τη κλειδαρότρυπα, προσπαθώντας να απολαύσω τη συζήτησή τους. Προφανώς αυτός ήταν ήδη γυμνός, είχε μπει στη μπανιέρα, ήταν όρθιος, την ευχαρίστησε που τον σκέφτηκε με τις πετσέτες και η γυναίκα μου ρωτούσε αν νοιώθει άνετα στη μπανιέρα μας και αν θέλει παρέα. Φυσικά όμως και ήθελε, και από τη στιγμή που της πρότεινε να ξεντυθεί και να μπει μέσα η ηχητική επικοινωνία διακόπηκε. Εκεί μπήκε το δίλημμα της κλειδαρότρυπας. Θα κοιτούσα ή δεν θα ήθελα να ξέρω; Αγωνία και αδρεναλίνη στο μέγιστο. Μα φυσικά και ήθελα. Έπεσα στα γόνατα και από τη κλειδαρότρυπα έβλεπα καθαρά το κέντρο της μπανιέρας. Αυτός γυρισμένος προς τον τοίχο, και η γυναίκα μου από πίσω να απλώνει με αργές κινήσεις σε όλο του το σώμα το αφρόλουτρο. Σε λίγο γύρισε. Αυτή όρθια να ανεβοκατεβάζει το χέρι της στον πούτσο του και αυτός να μαλάζει τα μεγάλα της βυζιά με μανία. Τα χέρια μου μηχανικά κατέβηκαν στον πούτσο μου μέσα από τη φόρμα που φορούσα. Αυτός τράβηξε τα χέρια του και πλησίασε τα χείλη του στα δικά της. Φιλήθηκαν και το φιλί τους συνεχίστηκε όσο αυτή του έπαιζε τον πούτσο και αυτός ταξίδευε τα χέρια του σε όλο της το κορμί. Αυτή έσκυψε, επιτάχυνε την κίνηση των χεριών της και σε λίγο δέχτηκε το σπέρμα του πάνω στα μεγάλα βυζιά της πάντα κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Ξεπλύθηκαν με γελάκια και αγκαλιές και βγήκαν από τη μπανιέρα πρώτα αυτή και μετά αυτός. Είχαν πάει σε μία γωνία που μπορούσα να δω μόνο αυτόν που στεκόταν πίσω της. Η ησυχία συνεχίστηκε για 2-3 λεπτά βλέποντας αυτόν να κάνει αργές κινήσεις γαμησιού. Ήμουν σίγουρος ότι της έκανε έρωτα. Μα και πάλι χωρίς εμένα; Χωρίς προφυλακτικό; Το χέρι μου έπαιζε σαν τρελό μέχρι που πάνω του άδειασε όλο το σπέρμα που συσσωρεύτηκε τόση ώρα. Πήγα στη κρεβατοκάμαρα και μέχρι να πάρω μια πετσέτα και να σκουπιστώ η πόρτα άνοιξε και η Κορίνα ήρθε στη κρεβατοκάμαρα πέφτοντας στην αγκαλιά μου και ρίχνοντάς μου ένα ρουφηχτό φιλί. «Σε πήδηξε!» τη ρώτησα σοβαρά. «Όχι, δεν θα το έκανε αυτό χωρίς εσένα» μου απάντησε. Ξάπλωσε γυμνή στο κρεβάτι και μου διηγήθηκε το τι έγινε χωρίς όμως να αναφέρει το τι έγινε όταν βγήκαν από τη μπανιέρα. «Και μετά;» Ρώτησα. «Και μετά βγήκαμε, ήρθα εγώ εδώ και αυτός πρέπει να είναι στο δωμάτιό του» απάντησε.
게시자: vardaris2001
10년 전
코멘트
31
하거나 하여 댓글 게시
serdmen1
l am hard now for your story
리플
paxlax
με καυλωσε
리플
kavlaaaa
리플
상대: halford1972 : Ναι όντως έτσι είναι. Ευχαριστώ
리플 원래 댓글 보이기 숨기기
halford1972
Ωραία ιστορία. Από αυτές που δεν ξεχνιούνται ποτέ. 
리플
tunca
pezevenk
리플
Irolt
You can post more content anytime you want
리플
상대: Irolt : Thank you. Actually it's 100% true but it does not compare to your content
리플 원래 댓글 보이기 숨기기
Irolt
Very hot story!
리플
μμμμ καυλα φιλε. γουσταρα να εβλεπα κ εγω 
리플
Θέλετε να το κάνουμε και μαζί;
리플
gaidaros1234
τιποτε το ιδιετερο αυτη η ιστορια καλυτερα νατα πουμε για τησ γυναικεσ μασ
리플
Υπαρχει και συνέχεια?????? Μεγαλη καβλα η εμπειρια σας
리플
kostassoyla
Καυλα μεγαλη παιδια...
리플
Ολα τα λεφτα
리플
η ιστορια ειναι ολα τα  λεφτα.......
리플
telia ....poly kavlotiki istoria paidia...tin ezisa san na eimoun egw o kostas
리플
fetishm33
καυλα η ιστορια,πετρα μου τον εκανε!!!μπραβο
리플
Όμορφη ιστορία εύγε παίδες
리플
Εξαιρετικό...Μπράβο!!
리플
para poly kalo
리플
Dim86
πολυ καλο κι αληθινο!!
리플
yperoxo!!!!!
리플
Φοβερο!
리플
Εξαιρετικό παιδιά...!!!
리플
gam-bler
Μ'άρεσε πολύ!!
리플
apolonios
Μπραβο ρε φιλε αυτα ειναι τα καλύτερά.. πολυ καυλοτικη η ιστορία σου...
리플
Τελεια. ..μπραβο σας..!!!
리플
Marakas
sketi gaula to efage i oxi apo ton allo kai an kanei na rotisw ti enoeis me Η δικιά μου, γκόμενα περπατημένη, με βεβαρημένο παρελθόν ti exei kanei akrivos gaula pantos
리플
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΙ ΑΛΛΑ...
리플