Türbanlı Annem Kevser - 3. Bölüm

Sabah yaşadığımız o olaydan sonra yemek için dışarı çıktık annemle. Güzelce bir yemek yedik. Hava soğuk yerler karlı olduğu için sığınacak sıcak yere oturmuştuk. İçeride bizim gibi aileler vardı. Kuytu köşeye oturmuş çaylarımızı içiyorduk. Sabahki yaşadığımız şeyden hiç bahsetmemiştik ama biliyordum konu elbette oraya gelecekti.

“Kuzum bak, sabahki yaşananları kimse bilmeyecek. Maazallah bir duyan olursa…”

“O nasıl söz anne. Der miyim hiç başkasına?”

“Aferin benim kuzuma. De bakalım şimdi iyi misin? Hoşuna gitti mi peki?” bu soru karşısında sıkıldığımı anlayan annem,

“Bak şuna bide utanırmış ama sabah nerdeyse düzecektin beni.” Dedi gülümseyerek.

“Kuzum, utanma senle sırdaş olduk artık. Kolay değil tabi. Her istediğini yapamıyorsun, hele ufak yerde her istediğine ulaşamıyorsun. Bir kadınla beraber oldun mu?” Olmamıştım ki? Nasıl olacaktım köyden ilk çıkışım askerlik nedeniyle olmuştu.

“Yok anne.”

“Babana çok dedim oğlan büyüdü, bunu götür bir kadına. Yarın evlenecek acemi kalmasın, karısına rezil olmasın diye ama dinlemedi. Zaten babanda pek bir şey bilmezdi. Sonradan sonraya öğrendik, yapa yapa… ama bakıyom da sen çok şeyler biliyorsun.”

“Dergilerde görmüştüm.” dedim sırıtarak.

“Annenin külotlarıyla otuzbir çekmeyi de oradan mı öğrendin?”

“Kadınlar giyiyordu dergideki resimlerde. Çok güzellerdi. Sonra senin giydiklerin nasıl diye merak ettim.”

“Çamaşırlarım nasıl güzel mi? beğendin mi onları?”

“Anne çok güzel çamaşırların var.”

“O zaman söylersin bana hoşlandığın gibi çamaşır alayım bundan sonra.” Annemin yaptığım şeyi onaylaması hoşuma gitmişti.

“Anne zor olmuyor mu, hani babam aylar boyunca eve gelmiyor. Nasıl yaşıyorsun?”

“Zor olmaz mı kuzum. Napayım kader diyorum.”

“Hala iş var mı babamda peki.” Biraz duraksayan annem,

“Deşme yaramı.” Sanırım bir sorun vardı anlaşılan. Konuşmasından anladığım buydu.

“Nasıl yani o iş olmuyor mu?”

“Beş dakkada ne kadar oluyorsa o kadar oluyor.” “Nasıl ıslanmıştın bir görsen… donunun önü böyle ıpıslak olmuştu.”

“Kaç zaman oldu baban yok. Sen öyle öpünce…” cümlenin ardını getirmedi annem.

“Nee… öyle öpünce?” diye sordum.

“İşte öpünce beni… çok hoşuma gitti işte. Baban bir kere bile böyle öpmedi beni bunca sene.” Elini tuttum iki avucumun arasına aldım. Gözlerine baktım ve

“Annem zavallı annem. Hiç gün yüzü görmedin bunca sene. Ben sadece maddi olarak diye biliyordum ama sana kadınlığını da yaşatmamış. Öküz babam. İnsanın senin gibi karısı olacak da…” dedim ve sustum. Ardından çıkacak kelimeyi annem tahmin etti mi bilmem ama.

“Güzelliğim mi kaldı kuzum. Bak torun torba sevecek yaşa geldim.”

“Sen öyle san, hala çok güzel bir kadınsın sen.” Tanıdığım komşu kadınların adını söyleyerek, annemi onlarla kıyaslayıp anlatıyordum.

“Senle Rümeysa Teyze bir mi hiç? ya da Leyla Teyze? Hatice ablayı söylemiyorum bile. Hiçbiri seninle kıyaslanamaz bile. Hepsinden daha güzelsin. Daha çekicisin. Bu sadece benim fikrim de değil.”

“Nasıl yani? Ne demek istiyorsun?”

“Şimdi belki kızacaksın ama çoğu arkadaşım seni çok güzel buluyor. Arkadaşlarla birbirimize hikayeler anlatırdık. Herkes bir bildiği bir kadını anlatır, onunla hayali olarak da olsa nasıl seks yaptığını anlatırdı. Herkes seni seçerdi. Sen arkadaşlarımın hayalindeki kadınsın.” Kızmasını beklediğim annemin yüzünde garip bir gülümseme belirmişti.

“Öyle mi? Demek toplandığınızda böyle şeyler konuşuyorsunuz. Kimmiş bu beni hayalinde siken arkadaşların?”

“Ya boşver anne. İsimleri önemli mi? hepsi seni istiyordu.”

“Ya sen? Sen kimle beraber oluyordun peki?”

“Hala anlamadın mı? tabi arkadaşlarıma bunu söyleyemedim.” Annem elini çekti avuçlarımın içinden.

“İnsanın senin gibi karısı olacak da… dedin durdun. Devamı neydi cümlenin?”

“Duymak mı istiyorsun?”

“Evet.”

“Cevabı biliyorsun zaten.” Derken niyetimi belli etmiştim.

“İnsanın senin gibi karısı olacak da… yalnız bırakacak. Kocan olsaydım, seni yalnız bırakmazdım hiç. Özlemini çektiğin şeylere doyururdum, seni. İnmezdim üzerinden. Saatlerce düzerdim seni. Tabi babamın yerinde olsaydım.” Açık açık anneme onu sikmek istediğimi itiraf etmiştim.

“Öyle mi diyorsun… saatlerce…”

“Evet…”

“Babanın yerinde değilsin biliyorsun.” Diyerek konuşmayı bitirdi.

Gün boyunca annemle oldukça güzel zaman geçirdik. Hiç bitmemesini istiyordum. Hele gündüz otel odasında yaşadıklarımızdan sonra… Abazalığın verdiği azgınlık mı yoksa cahil cesaretimi bilmem ama annemi nerdeyse düzecektim otel odasında. Annemse bunu gayet sakin ve anlayışla karşılamıştı. Asıl şaşkınlığımın sebebi buydu. Belki hasret olduğu duyguları yaşamak istemişti ya da azgın oğlunun haline acımış ve sadece yardımcı olmak istemişti. Annemle geçirdiğimiz o anlar gözlerimin önünden gitmiyordu hiç. Daha fazlasını istiyordum. Beni doğuran kadının bedenine sahip olmak, içine girmek, tıpkı söylediğim gibi saatlerce sikmek istiyordum.

Kış mevsimi olduğu için hava erkenden kararmıştı. Akşam yemeğinden sonra yapılacak bişeyler olmadığı için doğruca otelimize dönmüştük. İki kişilik yatakta oturmuş televizyon izliyor bir yandan da çekirdek çitliyorduk. Annem dizlerinin altına kadar uzun pembe bir gecelik giymişti. Kafasını yine pembe çiçekli tülbentiyle örtmüştü. Bense eşofman takımını giymiştim. Oda oldukça sıcaktı. Kalorifer peteğinin üzerinde kuruması için duran annemin çiçekli uzun donuna gözüm kayıyordu ara sıra. Gündüz ona boşalmıştım, annemde elinde yıkamış ve kuruması için sıcak peteğin üzerine koymuştu. O halde annemin altında bişey yoktu. Çünkü gündüz çantasını karıştırdığımda hiç iç çamaşırı getirmediğini görmüştüm. Annemin altında hiçbir şey giymeden yanımda oturuyor olduğunu bilmek tahrik olamama sebep oluyordu. Bunun sonucunda yeniden ereksiyon olmaya başlamıştım. O an kararımı vermiştim ne olursa olsun annemi sikecektim bu gece. Gözlerim annemin donunda, Annemin sesini duydum.

“Oğlum dalıp gitmişin ne düşünüyon?” dedi.

“Hiç ölesine…”

“Ne bileyim dalıp gitmişsin…”

“Güzel şeyler nede çabuk bitiyor. Şimdi senle yarın ayrılacaz.”

“İyi de oğlum duyanda sanki temelli gidiyon sanır. Aha acemilik bitti sonra iznin var. Baban gibi iki sene mi yapacan ki?”

“Öyle diyon da anne seni çok özliyecem. Hele bugünden sonra senden ayrı kalmak çok zor olacak… Yaşadıklarımızı hiçbir zaman unutmayacağım. Ya sen?” diye sordum ona bakarak. Annem cevap vermedi.

“Ya sen unutabilecek misin?” diye tekrarladım sorumu. Olduğu yerde bana doğru döndü. Yatakta oturur pozisyondaydı. Şefkatle kısa kesilmiş saçlarımı okşayarak.

“Hayır ama unutmamız gerek. Bir kere oldu bitti. Bir daha böyle bişey olmayacak, çünkü biz seninle anne oğuluz.” Dedi

“Neden? Ağzınla söyledin babamdan sana fayda yokmuş. Senin de benim gibi ihtiyaçların yok mu?” diye ısrarla sordum.

“Böyle konuşma.”

“Nasıl konuşmayayım? görmedin mi nasılda ıslandın bugün. Zevk aldın sende tıpkı benim gibi. He anne ya bir gün nefsine uyarsan başka bir adamla düşüp kalksan… ne olacak? Hele birde birileri duyarsa…”

“O nasıl laf oğlum. Beni şey mi sandın senle bişey yaptım diye?”

“Beni yanlış anladın anne. Senin hakkında asla kötü düşünmem. Söylemek istediğim insanız ihtiyaçlarımız var hepimizin. Ne dersin anne? Şu işi halledelim.”

“Oğlum tamam bugün bişeyler yaşadık ama daha fazlasını günah. Artık daha fazla konuşmayalım bunları.” Ne desem annem ikna olmuyordu. Fakat onunda istediğini biliyordum.

Biraz daha oturduk artık yatma zamanı gelmişti. Benim için ufak olan ilave yatakta yatıyordum. Görüntüsünden belli olduğu üzere oldukça rahatsız ediciydi. Dönüp durdukça sanki kırılacakmış gibi sesler çıkarıyordu yatak. Annem,

“Oğlum rahat değilsin orada galiba. Dönüp duruyosun.”

“Kırılacak diye korkuyorum.”

“E hadi gel buraya. Yoksa ikimizde uyuyamıcaz sabaha kadar.” Dediğinde sevinçten ağzım kulaklarıma değmişti nerdeyse. Acaba bir şans olabilir miydi? Olmasa bile eminim biraz ellerdim annemi diye aklımdan geçirdim. Işığı yakmadan doğruca annemin yattığı iki kişilik yatağa doğru süzüldüm. Hemencecik battaniyenin altına süzülüverdim. Annem sırtı bana dönük halde yatıyordu.

“Güzelce uyu bakalım… Allah rahatlık versin.” Dedi.

“Sana da annem.” Dedim. Sırtüstü yatıyordum aramızda mesafe vardı. Annemi seyrediyordum. Aklım karışıktı. Annem gündüz boşalmamı sağlamış ama daha fazlasını yapmamıza izin vermemişti. Şimdiyse aynı yatakta yatıyorduk. Uykum yoktu. Anneme dokunabilir ya da ona sürttürebilirdim. Tüm bu düşünceler içinde aletim de sertleşmeye başlamıştı. Ona arkadan sarılsam kalkık aletimi kalçalarına dayasam ne tepki verirdi acaba? On beş yirmi dakika öylece durdum. Kalbim heyecandan yerinden fırlayacak gibiydi. Kalkık aletimi okşuyordum yavaş yavaş. Annemse kıpırdamadan yatıyordu hala. İçim içime sığmıyordu. Harekete geçmeye karar verdim. Bir süre geçtikten sonra anneme arkadan sarıldım. Biraz durduktan sonra ellerim koca kalçasının üzerinde dolaşmaya başladı. Uyanırsa da uyuyor numarasına yatacaktım. Daha sonra biraz anneme sokulup sikimi kalçalarına yasladım. Sikim annemin kalçaları arasına gömülmüştü. Artık hem annemi okşuyor hem de hafiften kerkiniyordum. Annem hala tepkisizdi. Bundan cesaret alarak devam ediyordum anneme sürttürmeye. Sikmek istiyordum. İçine girmek istiyordum bir an önce… birden annem öne doğru giderek benden uzaklaştı. Uyanmış mıydı acaba? Birden durdum…Bir süre sonra ise hiç beklemediğim şekilde koca kalçasını geri sikime yasladı. Asıl beklemediğim hareket annemin kendini hafif hafif sikime doğru ittirip kalçalarını oynatmasıydı. Annem kalçalarını sikime bastırırken sanırım elini bacak arasına atmış kendini okşuyordu. İnce tiz bir sesle inliyordu annem. Tüm cesaretimi toplayarak elimi aniden bacak arasını okşayan eline attım ve elinin üzerine koydum. Artık iş raydan çıkmıştı. Sikimi iyicene kalçalarına bastırarak elimle elini annemin bacak arasında hareket ettirmeye başladım. Karşı gelmiyordu. Annemin elinden tutmuş kendi amını okşatıyordum. İyice anneme yanaşmıştım. Annem niyetimi anlamış,

“Oğlum yapma, çok günah” derken bile çok istediği belliydi. Annem bunu dedikten sonra elini bıraktım. Elini amından çekmişti ama bu sefer onun eli yerine bacak arasına benim elim geçti. Geceliğinin üzerinden bir süre amını okşarken arkasından da sikimle götüne baskı yapıyordum.

Annem

“Ohhhh…” dedi. Elimi aşağıya doğru indirip geceliğin altından tutup yukarıya doğru çektim. Uzun donunun üzerinden amını okşamaya ve en sonunda da elimi donunu içine sokmaya çalıştım. Annem elimi tutarak yapmama engel olmaya çalışıyordu. Artık durmaya niyetim yoktu. Amcığına ulaştı elim. Amını avuçladığımda amının sular seller içinde olduğunu fark ettim. Elimle amını sıktım ve boynunu öpmeye başladım. Annem niyetimin onu sikmek olduğunu anlamıştı sanırım. İkimizde konuşmuyorduk. Annemi sırt üstü çevirip üzerine çıktım. Annemin beline kadar toplanmış geceliğinden bacak arasına girmem zor olmadı. Dudaklarına doğru eğildim ama başımı eliyle itti. Bende boynuna yöneldim ve emmeye başladım. Annem bedenimin altında eziliyordu. Daha sonra bir ani hareketle eşofmanımı çıkardım. Artık sikim annemin amına donunun üzerinden sürtüyordu. Kasıklarımızın birleşmiş sıcaklığını hissedebiliyordum. Karanlıkta gözlerimiz birleşti. Yalvarır gözlerle bakıyordu.

“Oğlum…” dedi.

“Bırak kendini… Bırak yaşayalım.” Dedim ve elimi donunun tam kısmına gelen yerden tuttum ve sertçe iki yana çekerek yırttım. Dikiş yerlerinden yırtılan donun arasından ortaya çıkan annemin amının dudakları arasına sürtüyordu sikim. Annemin bacaklarını hafif düzeltip pozisyonumu aldım.

“Bırak kendini… bırak mutlu olalım…” dedim fısıldayarak. Olacakları kabullenmişti annem kalçalarımı öne doğru ittirdim.

Sikim bir anda annemim amının içerisine gömüldü. Müthiş bir şeydi. Sıcacıktı annemin içi.

“Ahhh…” diye inledim. Annemse

“Ohhhh…” dedi tiz sesiyle çığlık attı. Islak, sulu amında gidip gelmeye başladım. Sikme hayalini kurduğum amcığın içine girmiştim ve bu annemin amıydı. Durmadan girip çıkıyordum anneme… sikişmek tahmin ettiğimden çok daha zevkliydi.

Annemin bana bakan gözleri aldığı zevkten olsa gerek baygın baygın bakıyordu.

“Annem, kadınım, harika bir kadınsın sen.” Dedim. Altımda ezilen annem ellerini tişörtümün içine soktu ve sırtımı okşamaya başladı. Karşılık vermeye başlamıştı sonunda. Yeniden dudaklarımı boynuna gömdüm. Öpmeye emmeye başladım. İçinde gidip gelirken, kulağına

“Oğlunu erkek yaptın anne.” Dedim.

“Oğlum, erkeğim…” diye cevap verdi.

“Bunca yıl bekledim. Hep bu anı hayal ettim. Artık benimsin kadınımsın.”

“Sik kadınını… sik… sik erkeğim benim…”

“Artık benimsin, altımdasın sikiyorum seni. Seni çok mutlu edeceğim. Karım oldun bundan sonra da hep karım olacaksın.”

“Ohhh… Oğlum… erkeğim… sik beni… sikkk… keşke daha önce yapsaymışız.” Derken kalçalarını oynatıyordu. İyiden iyiye ıslanan amına rahatça giriyordum artık.

“Artık çok mutlu olacağız. Seni yaraksız bırakmayacağım.” Annem sarıldı ve kollarıyla sıkıca sardı beni. İnlemesi artıyordu gittikçe. Annem

“Durma… sok… daha hızlı… daha hızlı.” Diyerek inliyordu. İyice hızlanmıştım. Bir an önce bellerimi annemin amına attırmak istiyordum.

“Çok güzel… Çok güzel…” derken birden boynuma götürdü dudaklarını.

“Ahhh… Ahhh…” derken titremeye başladı ve dişlerini geçirdi boynuma. Zevkten inliyordu. Annemin boşalması iyice heyecanlandırmıştı beni. Benimde kendimi daha da tutacak halim kalmamıştı.

Son bir gayretle gidip geldim annemin içinde.

“Ohhhh. Kadınım amını döllicem senin.” Deyince annem

“Boşal içime… Dölle kadınını… Attır içime.” Kasıklarımız birleşti son kez. Durdum öylece. Kasılmaya başladım ve annemin amının en derinlerine kadar sikimi bastırıp döllerimi amına fışkırtmaya başladım. Aldığım zevk girdiğim günaha değerdi. Muhteşem bir şeydi. O sıra da annem ıhhh… ıhhh diye inliyordu. Sikim amının içinde atarken ve döllerimi tazyikle amına doldururken, annemin üzerine yığılıp kaldım. Nefes nefese kalmıştık. Dudaklarımız birleşti birden. Çılgınlar gibi öpüşmeye başladık. Kendimize gelince içinden çıkıp yanına devrildim. Anneme baktığımda gözlerinden yaşlar dökülüyordu. Mutluluk gözyaşları mıydı yoksa pişmanlık mı?

“Pişman değilim anne. Ya sen pişman mısın?” cevap vermedi.

“Anne yıllardır sana sahip olma hayalleri kurdum. Amacım sadece sana sahip olmak değil, seni mutlu etmek sana kadınlığını da yaşatmak istiyorum. Babamın sana hissettiremediği duyguları hissettirmek istiyorum. En son sana ne zaman yaklaştı. Hadi söyle en son sana sarılarak ne zaman uyudu? İki insanın birbirine istek duyması, birbirini arzulaması yanlış değil. Seks aşk iki insan arasında olabilecek en doğal şeyler. Eğer istersen seni ömrümün sonuna kadar mutlu etmek için uğraşacağım söz veriyorum sana. Sen istedin ben istedim ve bak işte oldu. Artık karım oldun ve bundan sonra da karım olacaksın.” Annemin aklından kim bilir neler geçiriyordu bilmiyorum ama şundan emindim annemde benim kadar istiyordu. Elimi çenesine götürüp kendime çevirdim. Dudaklarımız birleşti birleşecek kadar yakındık. Bu sözlerimden sonra annem uzun uzun gözlerime baktı. İkimizde nefes alıp verdikçe nefeslerimizin sıcaklığı birbirine karışıyordu. Annemden fısıltı şeklinde

“Pişman değilim.” Dedi. “Annemmmmm” diyerek dudaklarına yumuldum yeniden. Annemle istekli ve arzulu öpüşüyorduk. Bu anın saatlerce sürmesini istiyordum.
게시자: girl_hunter
1년 전
코멘트
하거나 하여 댓글 게시